İlk sayfa FOLKLOR EDEBIYAT DERGISI
Folklor/Edebiyat Dergisi 82. sayısı TÜBİTAK SOBAG 114K576 numaralı proje ekibi tarafından Sedat Veyis Örnek Özel Sayısı olarak hazırlanmıştır.
Bu özel sayı için 22 Mayıs 2015’te Cumhuriyet Üniversitesi’nde (Sivas) Folklor/Edebiyat Dergisi Sedat Veyis Örnek Özel Sayısı Buluşması düzenlendi. TÜBİTAK SOBAG 114K576 Sedat Veyis Örnek Sözlü tarih, Biyografi ve Belgelik Çalışması proje ekibi, toplantıyı, Cumhuriyet Üniversitesi Türk Halkbilimi Bölümü’nün evsahipliğinde Ankara Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Folklor/Edebiyat Dergisi, (Sivas) Hayat Ağacı Dergisi, Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halkbilimi Kulübü ve Ankara Üniversitesi DTCF Halkbilim Topluluğu’yla birlikte düzenledi.
Düzenlenen etkinliği buradan izleyebilirsiniz.